Udskiftning af harddisken

PS3™

Sikkerhedskopier data

Find ud af, hvordan du sikkerhedskopierer data på din PS3, før du udskifter harddisken.

Du kan sikkerhedskopiere data, der er gemt på harddisken, med en af følgende metoder.

Du bør sikkerhedskopiere data lagret på en harddisk regelmæssigt for at undgå tab eller beskadigelse af dem. Hvis du mister software eller data, der opstår en beskadigelse, eller harddisken skal formateres af en autoriseret serviceenhed, vil det muligvis ikke være muligt at gendanne eller reparere softwaren eller dataene. Bemærk, at SCEE ikke kan holdes ansvarlige for mistede eller beskadigede data, filer eller software.

Sikkerhedskopiering af alle data samtidig

Du kan sikkerhedskopiere alle data, der er gemt på harddisken, på en USB-lagerenhed, samtidig. Vælg Indstillinger > [Systemindstillinger] > [Redskab til sikkerhedskopiering], og følg derefter vejledningen på skærmen for at udføre denne handling.

Bemærk:

• I nogle tilfælde vil du ikke kunne sikkerhedskopiere systemet korrekt med Redskab til sikkerhedskopiering. Det anbefales, at du opretter en ekstra sikkerhedskopi af filer, der kan flyttes eller kopieres separat.
  • Du kan finde yderligere oplysninger om Redskab til sikkerhedskopiering i online-brugervejledningen på eu.playstation.com.

Sikkerhedskopiering af udvalgte data

Følgende filtyper, der er gemt på systemets harddisk, kan kopieres eller flyttes over på en USB-lagerenhed. Vælg filen, tryk på trekant-knappen, og vælg [Kopier] eller [Flyt] i menuen Indstillinger. Du skal muligvis vælge [Sikkerhedskopier] for visse filtyper.

Gemte data fra spil samt video-, musik- og fotofiler kan sikkerhedskopieres til en USB-lagerenhed, som for eksempel et USB-flashdrev.

Bemærk:

• Nogle data kan ikke kopieres, flyttes eller sikkerhedskopieres.
  • Du kan sikkerhedskopiere filer gemt på harddisken til lagermedier, som for eksempel en Memory Stick™ eller et SD Memory Card, ved at bruge en kortlæser/-skriver (med USB-stik, sælges separat).
  • Billederne kan variere alt efter den anvendte model eller softwareversion.

Udskiftning af harddisken

Kom godt i gang

Læs denne vejledning, før du begynder at udskifte harddisken på din PS3.

Sikkerhedskopier data

Udskiftning af harddisken (12 GB og 500 GB)

Find ud af, hvordan du fjerner harddisken på PS3-systemer med modelnumrene CECH-4000A og CECH-4000B.

Udskiftning af harddisken (andre modeller)

Find ud af, hvordan du tager harddisken ud af dit PS3-system.

Geninstaller systemsoftwaren

Find ud af, hvordan du geninstallerer systemsoftwaren på din PS3 efter udskiftning af harddisken.

Gendan sikkerhedskopierede data

Find ud af, hvordan du gendanner sikkerhedskopierede data efter udskiftning af dit systems harddisk.

Del

Google+

Relateret systemsoftware

Download den nyeste systemsoftwareopdatering til din PS3 nu.

Find ud af, hvad der er med i opdateringen 4.60 Systemsoftware-forklaring Systemsoftware-arkiv