Tilmeld dig PlayStation Network

PSP®

Tilmelding til PlayStation Network

Se, hvordan du opretter en Sony Entertainment Network-konto ved hjælp af din PSP.

Hvis du vil foretage onlinekøb på PlayStation Store, skal du have en Sony Entertainment Network-konto. Vælg [Registrer dig til PlayStation®Network] under PlayStation®Network, og følg derefter vejledningen på skærmen for at oprette en konto.

Hvis du allerede har oprettet en Sony Entertainment Network-konto ved hjælp af et PS3-system eller en pc, kan du bruge den Sony Entertainment Network-konto.

Kontotyper

Der findes to typer Sony Entertainment Network-konti: hovedkonti og tillægskonti.

Hovedkonto: En hovedkonto er standardkontoen ved brug af PlayStation Network. En hovedkonto kan oprettes af en registreret bruger, som er over en bestemt alder. Hovedkontoindehavere kan tilpasse indstillingerne for at begrænse råderummet for associerede tillægskonti.

Tillægskonto: Brugere, som ikke opfylder kvalifikationsbetingelserne for en hovedkonto, kan kun gøre brug af en tillægskonto. Tillægskontoindehavere kan ikke oprette wallets, men de kan bruge den associerede hovedkontos wallet til at betale for produkter og tjenester. En tillægskonto kan ikke oprettes uden en associeret hovedkonto.

Kvalifikationsbetingelserne for hovedkonti og tillægskonti varierer, afhængigt af hvilket land eller område man bor i. Du kan finde flere oplysninger på eu.playstation.com.

Tips

• En tillægskonto for en mindreårig oprettes af hovedkontoindehaveren. Under oprettelsen af kontoen bliver der sendt en e-mail til den e-mail-adresse, der er knyttet til hovedkontoindehaverens registrerings-ID. Følg vejledningen i denne e-mail for at fuldføre registreringen.
  • Dit registrerings-ID (e-mail-adresse) og adgangskode bliver ikke offentliggjort. Vær forsigtig, og del ikke disse oplysninger med andre.
  • Du kan få mere at vide om håndtering af brugernes personlige oplysninger på eu.playstation.com.
  • Du skal have adgang til et trådløst LAN for at bruge PlayStation Network.
  • [Registrer dig til PlayStation®Network] vises kun, hvis der endnu ikke er oprettet en Sony Entertainment Network-konto på det system, du bruger.
  • Hvis du vælger [Save Password] (Gem adgangskode), når du logger på, bliver dine oplysninger gemt til næste gang, du går ind på PlayStation Network. Bemærk, at andre kan få adgang til at anvende tjenester på PlayStation Network eller se andre oplysninger på din konto, når du gemmer din adgangskode.
  • Før du overdrager dit PSP-system til en tredjepart, uanset hvad årsagen er (herunder returnering (hvis tilladt) eller autoriseret service), skal du sørge for, at slette alle oplysninger under [Save Password] (Gem adgangskode) for alle brugere på PlayStation Network. Dette forhindrer uautoriseret adgang til eller brug af dit kreditkort eller andre personlige oplysninger.

• Tilmeld dig PlayStation Network

Konfigurer den rette konto til dig selv

Læs om de forskellige typer Sony Entertainment Network-konti, du kan oprette.

Opret en Sony Entertainment Network account (Sony Entertainment Network konto) på din pc

Tilmeld dig PlayStation Network, og dyk ned i en verden af ny og spændende underholdning på PS3 og PSP.

Opret en Sony Entertainment Network account på din PS3, og få gratis adgang til PlayStation Network.

Vil du oprette en Sony Entertainment Network account på din PS3? Følg den simple guide for at finde ud af, hvordan du får mest muligt ud af din PS3.

Opret et online-ID

Hvis du allerede har en Sony Entertainment Network-konto, kan du følge disse enkle trin for at oprette et online-ID.

PlayStation Network Indstillinger for beskyttelse af personlige oplysninger

Du kan bestemme, hvordan andre kan kontakte dig på PlayStation Network.

Marker PlayStation-e-mails som tilladte

Gå ikke glip af nyheder fra PlayStation.

Del

Google+

Problemrapportering

Problemrapportering

Fortæl os, hvis der er nogen, der ødelægger din online-oplevelse med PlayStation.

Få mere at vide

Onlinesupport

Onlinesupport

Find og del oplysninger og gode råd med PlayStation-fællesskabet.